Loader
Terug naar homepage

SOLDEN : Korting tot -50%

Welkom bij Meubelhuis Vandevoorde, waar we niet alleen geloven in het verkopen van meubels, maar in het creëren van uw thuis. Terwijl we onze toewijding aan de grootste Engelse collectie stoffen sofa's en chesterfields voortzetten, nodigen we u uit voor een exclusieve uitverkoop op onze derde verdieping.

Elke foto hieronder is slechts een glimp van de schatten die u kunt ontdekken in onze winkel. We laten met trots onze Tijdloos, Slaapcomfort en Modulax collecties zien, nu verkrijgbaar met kortingen die variëren van 10% tot een verbluffende 50%! Laat u verrassen door de diversiteit en kwaliteit van onze meubelen – op de foto's én in het echt.

Onze deuren staan open voor u om de perfecte aanvulling op uw interieur te vinden. Dit is uw kans om hoogwaardige meubelstukken te vinden die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke stijl en comfortwensen. Onthoud dat de beste indrukken persoonlijk worden gemaakt; bezoek onze winkel te Ieper voor de volledige ervaring.

Let wel, de Engelse/Landelijke collectie en kunstwerken zijn uitgezonderd van deze actie. Kom langs en laat u inspireren door het ambachtelijke vakmanschap en de duurzame kwaliteit die ons handelsmerk zijn. Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen bij Meubelhuis Vandevoorde – waar thuis komen begint.

ONZE ANDERE MEUBELSTIJLEN